Basiscursus

Open lessen

We organiseren regelmatig open lessen waar je een beeld kunt krijgen van de stijl en de sfeer. Als je verder wil kan je de week erna starten met de basiscursus (zie hieronder). De open les behandelt kort verschillende onderdelen (karatetechnieken, zelfverdedigingstechnieken, stokvechten) om een zo compleet mogelijk beeld van onze stijl te geven. We trainen op blote voeten en in loszittende kleding of een karatepak. Je kunt tijdens de open les vrijblijvend komen kijken en meedoen.

Zowel de open les als de reguliere lessen vinden plaats in de dojo van de sporthal de Pijp, Lizzy Ansinghstraat 88. Klik hier voor een routekaart.

Als je al eerder wilt komen kijken of wilt overleggen bijvoorbeeld in verband met handicaps of eerdere vechtsportervaring, neem dan contact op met Nellie via telefoonnummer 06-275 86 117 of mail naar info@shuriryu.nl

Basiscursus in Sporthal de Pijp

De eerstvolgende basiscursus start op 21 september!

In Januari 2018 start in Amsterdam weer een basiscursus Shuri Ryu-karate en zelfverdediging voor vrouwen. De cursus is toegankelijk voor vrouwen en meiden van veertien tot honderd, met of zonder fysieke beperkingen. Tijdens de basiscursus maak je grondig kennis met de drie onderdelen van Shuri Ryu-karate: het traditionele karate, praktische zelfverdediging en Modern Arnis (Filipijns stokvechten).

De cursus is elke donderdag van 19:00 – 20:30 uur en duurt 4 maanden. De cursus kost 90 euro (75 euro voor studenten, met stadspas en voor minima). Na de cursus (eventueel eerder in overleg) kun je meetrainen met de gevorderden op maandag.

Kan ik nog aanhaken als de basiscursus al begonnen is?

Ja dat kan! Je bent van harte welkom om mee te komen doen. Stuur wel eerst een mail naar info@shuriryu.nl